Genie Liftar

Välj bland flera kategorier av Genie liftar som täcker alla behov

Genie Materiallyft

Materiallyft från Genie liftar finns i många olika modeller och utföranden. Alla materiallyftar från Genie  är anpassade så att de kan hanteras av en person. De är lätta att fälla ihop och transporteras enkelt med till arbetsplatsen i tex en skåpbil.

Materiallyft

Genie Pelarlift

Körbara Pelarliftar är mindre personliftar som kommer igenom de flesta dörrposter och kan enkelt manövreras på mindre ytor. Alla typer av pelarliftar är körbara i fullt uppfällt läge så du inte behöver tänka på positionering av liften innan du höjer masten.

Pelarliftar

Genie Saxliftar

Ibland Genie liftar är saxliftarna är gjorda för att göra det smidigare att få saker gjort på din arbetsplats. Det är ett perfekt arbetsredskap för att effektivisera din verksamhet med. Dessutom är de är idealiska för att manövrera i trånga utrymmen med. 

Saxliftar

Genie Teleskoplastare

Teleskoplastare kommer i två varianter, båda med en hög kapacitet med kompakta mått. Den första är viktmässigt de lättaste maskinerna i sin kategori. Den andra typen har lång räckvidd och är samtidigt terränggående. Båda kan ta sig an jobb som kräver mycket och har sämre terrängmässiga förutsättningar än det genomsnittliga.

Teleskoplastare

Genie Bomliftar

Det finns två olika kategorier bomliftar från Genie. Z-bomliftarna med rörliga sektioner och hög flexibilitet som går att få med El/Diesel och hybriddrift som möjliggör att köra en dieselmotor för att ladda batterierna, samt S-bomliftar gjorda för höghöjdsarbete, också kända som de raka bomliftarna, och finns med dieseldrift. 

Bomliftar

Genie Reservdelar

Välj originaldelar till dina Genie liftar och säkerställ högsta driftsäkerhet för dem. I sortimentet till Genie liftar finns också Terex heltäckande och kvalitativa utbud av reservdelar. Ha gärna modell, årsmodell samt serienummer på din Genie lift redo för att kunna säkerställa att du får rätt del samt snabbare service.

reservdelar

Genie liftar

Tillhör marknadens bästa inom sitt segment. Deras materiallyftar, saxliftar, bomliftar, teleskoplastare och pelarliftar är alla kända för sin tillförlitlighet, driftsäkerhet och slitstyrka. 

Scroll to top

Genie Materiallyft

materiallyft

Genie materiallyft finns i många olika modeller och utföranden. De flesta liftar har tillval så du kan anpassa materialliften till just din verksamhet. Läs mer på Liftexperten.se om:

Genie Pelarliftar

pelarliftar

Pelarliftar kommer som körbara och med stödben. Körbara pelarliftar är mindre personliftar som kommer igenom de flesta dörrposter och kan enkelt manövreras på mindre ytor. Läs mer på Liftexperten.se om:

Genie Saxliftar

saxliftar

Genie saxliftar är perfekta arbetsredskap för att optimera arbetet. De är gjorda för trånga utrymmen och går att använda både ute och inne. Läs mer på Liftexperten.se om:

Genie Teleskoplastare

teleskoplastare

Genie teleskoplastare finns i tre olika kategorier, alla med sina unika egenskaper: kompakta, lång räckvidd och roterande. Läs mer på Liftexperten.se om:

Genie Bomliftar

bomliftar

Det finns två olika kategorier av bomlift;  Z-bom liftarna går att få med el/diesel och hybriddrift som möjliggör att köra en dieselmotor för att ladda batterierna. De raka S-bom liftarna finns med dieseldrift. Läs mer på Liftexperten.se om:

Genie Reservdelar

reservdelar

Om du behöver reservdelar till din Genie lift kan du besöka Liftexperten.se. Vi säljer enbart original delar från Genie & Terex.